"The Uzonies" kalandjai

The Uzonies

Itthon, vége az első évnek

2017. június 23. - The Uzonies

Vége az első évnek. Megcsináltuk! Nagyon büszke vagyok magunkra.  Most itt ülök a repülőn ès azon gondolkozom, milyen fantasztikus családunk van. Nagyon nehéz év volt mindenkinek külön-külön és együtt is. Soha ennyit nem voltunk együtt. Négy kamasz gyerekkel egy idegen országban összezárva nagyon nehéz. Pont most önállósodnának és Kuvaitban én megyek értük a suliba, barátok helyett együtt ebédelünk minden nap, együtt járunk moziba és gyakran a hétvégét is együtt töltjük. Biztos sokan gondoljátok milyen fantasztikus ez, igen az. Ehhez azonban újra meg kellett ismernünk egymást, megtanulni kinek mi a fontos, mikor kell a másikat békén hagyni és mikor van szüksége támogatásra. Úgy érzem nem csak mi ismertük meg őket még jobban, de ők is egymást. Fantasztikus volt látni, ahogy hónapról hónapra fejlődtünk, barátokat szereztünk ès talán azt is ki merem mondani, megszerettük Kuvaitot.

Ezért is tartottam igazságtalannak, hogy indulás előtt egy héttel, Balázsék cégénél - ami egy qatari tulajdonú cèg- válsághelyzet miatt törölték a szabadságokat. Ő ma érkezik és most csak egy hetet tölt velünk, majd a nyár folyamán többször jön megy Budapest Kuvait között.

Bence utolsó este a Starbucks-ban azt íratta a poharára, hogy "Budapest I'am coming". És igen, itthon vagyunk mindenki a régi barátokkal tölti az idejét, szinte alig látjuk egymást, de ez így van jól. 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://uzonies.blog.hu/api/trackback/id/tr9012615769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása